E-books en boeken

Bij de aanschaf van je labradoodle pup zul je je verdiept hebben in het karakter en de eigenschappen van de Labradoodle.

Wil je bij de opvoeding van je pup hulp hebben. Er is een e-Book “Labradoodle Geheimen” die je hierbij kan helpen. Met positieve methodes helpt dit e-Book  je je Labradoodle pup op te voeden tot een lieve, gezonde en gehoorzame hond.

Lees verder →

Bij de aanschaf van je Jack Russell pup zal je je verdiept hebben in het karakter en de eigenschappen van de Jack Russell terriër.

De Jack Russell, die oorspronkelijk uit Engeland komt, is een sterke, actieve, lenige, alerte, werkende hond met een goed karakter en een flexibel lichaam van gemiddelde lengte. Zijn vlugge bewegingen passen bij zijn levendige en intelligente uitdrukking.

De Jack Russell is moedig, onbevreesd, vriendelijk maar zelfverzekerd.

Lees verder →

Kinderen vinden het leuk om boeken over honden te lezen. Dit kunnen leesboeken zijn waar honden in voorkomen of waar de hond de hoofdrol heeft.

Er zijn echter ook boeken waarin uitgelegd wordt hoe je met een hond om moet gaan, waarom honden bepaald gedrag hebben, hoeveel hondenrassen er zijn en voor de allerkleinste zijn er ook leuke voelboekjes.

Met de komende feestdagen voor de boeg kun je hieronder een selectie vinden van kinderboeken die over honden gaan en voor welke leeftijd de boeken geschikt zijn. Lees verder →

Wat is er leuker dan voor je eigen hond zelf fleece hondenspeeltjes te maken en daar met je hond mee te spelen.

Speeltjes kun je op veel manieren gebruiken. Een ervan is bij het oefenen met je hond. Je hoeft niet altijd iets eetbaars als beloning te geven.

Een beloning in de vorm van een speeltje is ook een goede optie. Even samen spelen met je hond geeft je hond en jou even ontspanning en plezier waarna je weer met frisse zin verder kunt gaan met de oefeningen / training. Lees verder →

Het “Medisch Handboek honden” is een compleet naslagwerk over ziekten, aandoeningen en de optimale verzorging en gezondheid van de hond gedurende zijn hele leven, van pup tot hond op hoge leeftijd.

Het boek is geschreven door de bekende Engelse dierenarts Dr. Bruce Fogle met aanvullingen door de Nederlandse dierenarts Robert van der Molen.

Het boek is een goed leesbaar, rijk geïllustreerd en veelomvattend over de gezondheid en welzijn van je hond.

Dit boek onderscheidt zich van de vele andere boeken over honden omdat het erg veelzijdig en compleet is. Lees verder →

Cesar Millan boeken zijn erg in trek bij het Nederlands publiek, met name toen de Cesar Millan boeken vertaald werden naar het Nederlands vlogen ze als broodjes over de toonbank.

Hoewel er zowel voor als tegenstanders zijn van de methode waarop Cesar honden (her)opvoed, liegen de cijfers er niet om. Op het moment van schrijven staan alle 4 de boeken van Cesar Millan in de top 10 bestverkochte huisdier(en)boeken bij Bol.com en dit is natuurlijk niet voor niets.

Het zijn ontzettend leerzame boeken waar iedereen wel wat nuttigs uit kan halen om toe te passen op zijn of haar hond. Lees verder →